Referencer

Det er dejligt, når mennesker tager sig tid til at vende tilbage med en update på, hvad de har fået ud af et forløb – eller hvor de ellers har mødt mig.

Indrømmet, jeg bliver superglad og lidt stolt, hvilket vel er okay?

Har du lyst til at dele din oplevelse med andre? Send os en mail og så vil vi med glæde indsætte det her på siden. Du forbliver anonym, hvis du ønsker det.

Glæder os til at høre fra dig.


Efter et outplacement forløb

Min historie:
Uberettiget fyret, fritstillet d.d. og har igennem 20 år haft et noget turbulent ægteskab, og en meget krævende teenager. 
Meget frustreret, ked af det og mistet troen på mig selv.
Dette opdager Pia til et foredrag, hvor jeg deltager og tilbyder mig en coach time.
Det vil vise sig, at denne coaching, som Pia bruger, får mig til at ændre syn på rigtig mange ting :o)

Ugentlige besøg hos Pia:
Vi byggede lige så stille mig selv op igen, jeg fik troen tilbage og power nok til at kunne gå hjem og arbejde med mig selv og mine omgivelser, med op og ned ture. Gav mig selv lov til at åbne helt op, græde, grine, skælde ud og lovliggøre mine ømme punkter, finde ud af hvad JEG kan gøre for
at komme videre i MIT liv. Finder ud af, at det ikke kun er omgivelserne, der er noget galt med, at det er mit syn på tingene, jeg kan ændre / arbejde med. – at jeg kan gøre en forskel.

Hvordan har jeg så brugt mine nye værktøjer / redskaber:
Jeg har især kunnet mærke forskel med min mand, jeg kan vende positivt tilbage til ham og til diskussionen.
Tænker på at jeg er god nok og at jeg sagtens kan og at det ikke gør ondt,
Tænke stratetisk, give mig selv tid til det.
Vende konflikterne så det ofte løser sig.
Bevare roen og ikke lade / føle, at jeg bliver presset op i en krog, for det bliver jeg jo ikke – det foregår jo bare oppe i mit hoved. – Igen fortælle mig selv, at jeg er god nok og sagtens kan klare denne situation.

Efter at jeg har arbejdet med mig selv sammen med Pia har jeg flere gange trukket mig fra diskusioner / snakke, hvor jeg førhen ville være gået ind i det. – jeg er begyndt at sætte ord på – hvis de spørger mig, hvorfor jeg ikke går ind i diskussionen.

Det samme gælder min datter, jeg har nu mange flere redskaber til at klare en teenager.
Jeg kan også meget lettere bede om hjælp, lade andre tage over.

Vi har også arbejdet med ansøgninger og CV, hvor Pia også har kunnet gøre en forskel for mig.

Glæder mig nu til at komme ud i nyt job, med min positive tilgang til livet på – samt troen på at jeg er god nok, og hviler i mig selv på en helt anden måde.

Jeg kan kun anbefale dig, Pia, på det varmeste og ønsker alle et bedre liv.
Fedt at der er mennesker som dig!

Vh Karen Pedersen

Udtalt af privatperson efter 5 sessioner

Jeg er ledig fleksjobber og har været i et samtaleforløb hos Pia Mikkelsen. Det har virkelig styrket min selvtillid, været medvirkende til at jeg nu i endnu højere grad er sikker på at jeg har valgt den rigtige kurs. Det har været skønt at kunne vende tingene og diverse problematikker med Pia. Hun er hverken socialrådgiver eller familie, men hun kan virkelig give nogle gode råd og det helt rigtige spark bagi. Hun er fantastisk til at skabe en sfære der gør at man kan tale fortroligt uden at det føles påtvunget. Når man er sammen med Pia, så falder samtalen helt naturligt og flydende, og man føler at man har kendt hende i mange år. Jeg føler mig styrket efter mine samtaler med Pia, og jeg ville ønske at jeg kunne få nogle flere. Hun har givet mig mange redskaber til at løse udfordringerne med og nye idéer til at komme videre. Jeg vil ønske for enhver fleksjobber at komme i Pias kyndige hænder. Hun er guld værd!

Bonita

“I en tid med finanskrise er det svært at bevare gnisten og begejstringen for ens produkt, hvorfor vi hos BONITA valgte at få Karmacompany til at lave et oplæg om holdninger og salg til et butikschefmøde i Kolding.

Against all odds…. for vi ved alle hvordan det er, at skal have puttet “nye” ting i ens rygsæk og man egentlig synes “man gør det jo så godt man nu kan” så blev det til et anderledes, eftertænksomt, lærerigt men frem for alt også et lystigt møde, hvor alle deltagerne fik et smil på læben og oplevede at selvironi er en god egenskab når man arbejder med salg. Som tiden skred frem var der stor enighed blandt deltagerne om, at vi alle kan gøre det bedre og hvad der er endnu vigtigere at vores holding er “nøglen” til vores succes.

Pia har den egenskab at hun “henter” mennesker lige præcis på det trappetrin de står på for herefter at tage dem med på en oplevelses rejse gennem det univers der skal læres noget i. Jeg har efter mødet kun set top motiverede medarbejdere der stråler af energi, så for mig står det klokkeklart, der er ikke blot kommet liv i kludene, men liv i vore BONITA dametøjsbutikker og alt det takket være Pia”.
De varmest anbefalinger til Pia Mikkelsen
Martina Vahle Wolf
Landechef BONITA Danmark

Bahne

Vil bare sige tak for et kanon kursus !
Det satte virkelig tankerne igang, ikke bare med mit arbejde, men fik helt klart også noget med, som jeg vil bruge i mit privatliv !
Mange hilsner Michael fra bahne 🙂

Illum/Gade

Anbefaler Pia Mikkelsen fra Karmacompany som sparringspartner hvis du vil guides, reades, rådgives, coaches, opmuntres og hjælpes til at finde din rette vej. Pia har været min uvurderlige hjælper i afgørende spørgsmål i over to år og var den første til at se at jeg skulle være selvstændig igen (mere end et år før jeg selv indså det)!
Ilum Gade

Blandet fra mit arbejde som underviser, foredragsholder og coach

”Mit liv er på blot 6 uger ændret fra panik og kaos – både følelsesmæssigt og arbejdsmæssigt – til ro, glæde og en voksende lykkefølelse. For hver eneste gang jeg har været hos Pia, får jeg mere og mere overblik, og indsigten i mig selv og mit indre vokser. Jeg kunne ikke være kommet hertil uden Pia’s hjælp. Tak, kære Pia!”
Rikke, 39 år


” Det har været hårrejsende at få så præcist et indblik i mig selv via Pia. Men afgjort på den positive og brugbare måde. Jeg fik sat ord på mange af de tanker jeg selv har gjort mig, men ikke har kunnet holde fast i fordi der hele tiden kom nye tanker. Nu har jeg – sort på hvidt – et grundlag for at træffe mine beslutninger. Det er en skøn følelse at have både overblik og indsigt. Det giver mig roen til at komme videre”.
JIG. Virksomhedskonsulent


“Jeg har hørt “Man kan hvad man vil” 2 gange og har begge gange taget noget med derfra… Jeg har talt med min kæreste om nogle af de ting du nævnte…”


“Jeg kunne genkende nogle af de situationer du nævnte i dit fordrag fra mit eget liv og har fået inspiration til at tackle dem anderledes…”


“Pia er ærlig og nærværende i sine foredrag og jeg kan anbefale foredraget på det varmeste”.

Eva 35år


“Allerede efter én gang, kan jeg mærke lettelsen og fremdriften! Fantastisk!”.

MF. Webadministrator


“Jeg vil gerne sige tak for din gejst, som har løftet stemning hver fredag i de sidste måneder.  Tak for din støtte og opmærksomhed – dine små opløftende bemærkninger og subtile opfordringer har været mere betydningsfulde end du tror :-). Jeg kender efterhånden ret mange coaches, men jeg har kun mødt nogle ganske få som faktisk LEVER som coaches, i modsætning til kun at tage coaching hatten på når man er på arbejde. Du er én af dem, og det har jeg stor beundring for!”

J.L Salgskonsulent og coach


“Jeg er også bare rigtig glad for, at jeg også har lært dig at kende og kan “udnytte” dine kompetencer i mit liv. 🙂 Faktisk har jeg altid syntes, at din indstilling og nærvær har haft sådan en behagelig smittende effekt på mig, at jeg bare kommer ind i et totalt attraktivt mode af glæde og YES! I CAN DO IT- POWER :-D”.

Anne M.M


“Rejser mig med smil og en brusende glæde fra sengen hver morgen…Step 1 og 2 giver stof til eftertanke og en brusende energi for mig….YES jeg er virkelig blevet forelsket i livet igen…♥ Her igennem formidler DU, nærende værktøj til den enkle person som åbner så mange nye veje i ens liv….Alle de muligheder der pludselig kommer frem i en….. Det giver jo en fantastisk energi og frembringer oveni en stor glæde og ro når man oplever at livet pludseligt lykkedes for en. Glæden er endnu større,når man samtid får respons tilbage på sine positive ændringer.”
Kærlige og viljestærke tanker

Helle.