Lidt om mig, sådan råt for usødet….

Home of the No Nonsense People

Her på bloggen, kan du følge mine tanker og refleksioner, mit liv, mine ups and downs…. Kort sagt Revl og Krat.

Jeg har meget på hjertet, mange historier at fortælle og endnu mere at give videre.

Jeg er ikke bange for at fejle mere, det har jeg gjort så mange gange og fundet ud af at “Fejler du, så lære du”

Jeg er heller ikke bange for at træde ved siden af, for nogle gange er det præcis det rette at gøre. “Nogen skal være den” og af en eller anden grund, så har jeg valgt den rolle.

Jeg er hende der griner lidt for højt i et selskab, siger noget vildt upassende og egentlig elsker at dumme mig. Er politisk ukorrekt, som bare pokker, det er bare ikke altid jeg selv opdager det.

Jeg er også sårbar som bare fanden og må trække mig fra verden i perioder og tænke tanker, rense op i mit indre og komme styrket tilbage.

Jeg har et mod, der nogle gange overvælder mig selv, men har jeg mærket en beslutning er taget, så kæmper jeg for at opnå det jeg har besluttet.

Jeg er kritisk, energisk og forsøger hele tiden at forbedre den jeg er. Nogle gange til UG, andre gange for at snuble og slå mig så tårerne trænger sig på. Men jeg kommer altid op igen… ALTID, for der er ikke andet valg for mig.

Jeg er hende der fik prædikatet “Ordblind” og nægtede at det skulle forfølge mig, så jeg har trænet, øvet og læst som en gal HELE mit liv.
Domme givet af andre til mig, er ikke nødvendigvis min dom.

Jeg er den, der finder ud af at jeg er clairvoyant og faktisk altid har været det.

Måtte bruge år på at forlige mig med tanke. “For hva´fanden skal jeg med det? Jeg er til det håndterbare og vil ikke suse rundt som fritidsheks!”

Jeg sparkede til bladene i skoven og var pissed of! I dag ser jeg det som en  gave og er dybt taknemmelig, for hold kæft “Det sparker røv!”

Jeg har fundet fred med den jeg er, med det jeg står for og med alle mine fejl og mangler. At der så hele tiden dukker nye “fejl op” gør at jeg hele tiden må bevæge mig mentalt og følelsesmæssigt. For hævled, det er nogle gange et knokkelarbejde at være menneske, men aldrig kedeligt.

Mit ego er stædigt og min sjæl skrøbelig, men hey livet er jo ikke det værste vi har. Det er jo nærmest magisk.

Hvad vil jeg fortælle med alt det?

Jeg står stærkt i mig selv, men er også sårbar… så når jeg deler mine tanker og mine refleksioner med dig, så hav respekten i dit hjerte og døm ikke mig for hårdt, især ikke fordi du så dybest set så dømmer dig selv.