Pia Mikkelsen

Pia Mikkelsen

Pia har en ukuelig tro på at alt kan lade sig gøre “næsten”

Certificeret Coach, Master i enneagram og Kognitiv Samtaleterapeut og Certificeret i Psykisk førstehjælp, “Den vanskelige Samtale” og vigtigst af alt LIVET.

Hun arbejder idag mest med coaching og mentoring.

Som mennesker, har Pia oplevet hvad det vil sige at træffe svære valg, komme tilbage efter et længere sygdomsforløb og ikke lade angsten for fiasko påvirke hendes fremtid.

Pia har en stærk personlig gennemslagskraft, hvor ærlighed, nærvær(d) og personlig integritet er værdier der vægtes højt.

Hendes  allerstørste passion er at hjælpe mennesker, der har mistet retning i deres liv, mangler troen på dem selv og har fyldt deres hverdag, med mere end de kan overkomme.

“Jeg tror på at alle mennesker har evner, der kan flytte bjerge. Nogle gange er vi bare vores egen største fjende”

Med baggrund som salgschef og leder i forskellige virksomheder, har hun mere end én gang stået overfor udfordringer som afskedigelser, “den vanskelige samtale” og forhandlinger på forskellige niveauer.

“Jeg har en stor kærlighed til naturen, dyrene og mennesker. Jeg elsker at iagttage andre mennesker og ikke mindst være MIDT i livet. Jeg er kvinde, mor, tænker, forfatter og og og…. Ser mig selv som “En bonderøv, forklædt som Diva!” Jeg tror at hvis du med alle sanser åbne, får du langt mere end du nogensinde kunne drømme om.

Mit motto er “Hellere skør end kedelig”

Kontakt Pia her;

pia@karmacompany.dk

mobil +45 4189 1987