Lisette Winther

Lisette er et menneske med hjertet på rette sted, tror altid på det bedste i mennesker og er en ukuelig optimist – og har arbejdet med mennesker igennem de sidste 30 år som:

  • Personalechef
  • Servicechef
  • Slagtermester og
  • Coach.

Har et afsæt som Certificeret Coach, “Den vanskelige samtale”, Disc Certificeret, diverse ledelsesuddannelser, for blot at nævne noget af det hun har i værktøjskassen.

I dag arbejder hun hovedsageligt med at hjælpe mennesker tilbage på sporet og finde en vej ind på arbejdsmarked eller blive inspiration til at vælge en uddannelse. Dette sker ofte efter længere tids ledighed som kan skyldes; sygdomsforløb, stress, diagnoser, kriminalitet, misbrug, eller andet, der gør det er vanskeligt at få fodfæste i livet.

Som menneske, har hun selv oplevet på krop og sjæl, hvor svært det kan være pludselig ikke kunne det man plejer eller gøre de ting, som hun tidligere tog for givet.

Lisette har en stærk personlighed, hvor ærlighed er i højsæde.

“Jeg møder altid mennesker der hvor de er lige nu og ser på muligheder frem for begrænsninger.”

“Jeg tror på at alle mennesker kan skabe forandringer i deres liv, hvis de vil, med den rigtig hjælp og støtte. Ofte er vi vores egen værste fjende og er gode til at kritisere os selv. I sted skal vi lære at fokusere på det positive der allerede er og sker i vores liv.”

Med en baggrund, som leder igennem mange år, inden for vidt forskellige faggrupper, har Lisette oplevet at have personaleansvar, ansætte og opsige medarbejdere, afholde den svære samtale, eller give den støttende og motiverne samtale, afholde afdelingsmøder, undervise med mere.

Som person elsker hun den danske natur, specielt Vesterhavet. Det er ren terapi at gå i klitterne og ved havet i alt slags vejr.

Lisette inspireres af at møde nye mennesker og oplever deres model af verden, for vi er alle vidt forskellige, med vidt forskellige meninger og værdier – og hurra for det.

Lisettes motto: “Hvorfor lade sig nøjes, når man selv kan vælger.”

OG – Husk at grine hver dag.


Kontakt Lisette her:

lisette@karmacompany.dk

Mobil +45 6196 7668