Coaching

Coaching

Hvad er coaching?

I sin oprindelige form er der tale om, at man via spørgsmål fra coachen, finder ind til hvad der skal til, for at blive den bedste udgave af sig selv.

Denne spørgeteknik virker rigtig mange gange, men langt fra altid og på nogen kan den føles  direkte negativ og grænseoverskidende. -OG jeg ville selv føle mig trængt op i en krog!

Derfor har jeg valgt at have en mere dialogbaseret tilgang , som føles mere som en samtale og hvor man sammen med coachen finder frem til hvad der virker og ikke virker.

Jeg benytter mig af et utal af redskaber indenfor NLP, kommunikation og kognitiv psykologi, som blive anvendt under en session alt  afhængig af, hvilken udfordring der er tale om og hvad målsætningen er for samtalen.

Der er derfor ikke en fast skabelon for en samtale, dog er der altid faste rammer i forhold til start og afslutning.

Da jeg desuden har nørdet med hjerneforskning, sundhed kontra medicin, kost og udviklet modeller der synliggør årsagen til mange af de mekanismer, der foregår imellem hjernen, følelserne og vores handlinger, vil du blive sendt fra en samtale med ny viden og inspiration til at ændre det der ikke virker, i dit liv.

Kontakt os på

info@karmacompany.dk

kontakten skabes igennem telefonen

eller på telefon 24214169