At holde lav profil og komme stærkere ud på den anden side

De seneste år er der sket en del i mit liv.

Jeg er flyttet ind i mit drømmehus, er blevet forelsket til op over begge øre, har skiftet karrieren ud fra “alene på kontoret” til at få skønne kolleger, har knoklet røven ud af bukserne med mig selv…. Nååååh ja og skrevet en bog og er i sving med nummer 2.

Der er sket rigtig meget, men det er sket i et tempo, hvor jeg selv har kunnet følge med… for det meste, for bogen skrev næsten sig selv og tog næsten magten fra mig. Den kan du glæde dig til og den er i skrivende stund på vej til trykkeriet.

Hvorfor lige dette blogindlæg?

Jo, som du måske kan regne ud, har jeg trukket mig næsten helt tilbage fra det offentlige liv og nærmest vendt ryggen til SoMe livet. Jeg havde brug for at kigge indad og mærke livet helt derinde, hvor der nogle gange ikke er så skide sjovt at kigge ind.

Jeg har arbejdet med svigt, afsavn, ensomhed, sorg, utilstrækkelighed, janteloven osv. osv. En fantastisk, men til tider smertelig proces.

Midt i den personlige Bootcamp, har jeg fundet små oaser i mit fysiske liv og tanket mig selv op via naturen, yoga, ny kost m.m

2 år, hvor jeg har arbejdet benhårdt på alle plan!

Det har jeg så tænkt mig skulle komme dig tilgode, så fremadrettet, vil jeg oprette blogindlæg, filme mine små videoer og øse ud af min hverdag som kvinde, mor, kæreste, hundeejer, øko-elesker, have-analfabet og design tosse.

Du får revl og krat!

Så følg med her, så letter vi og ser hvor rejsen tager os hen…..

For vi kan jo ikke dø af det… vel!!